Ik zoek werk. Werken bij Teamseven betekent dat je onderdeel bent van een inspirerend team. Wij faciliteren je met uitdagende gevarieerde opdrachten, ondersteunen je op het gebied van administratie en opleiding en waar je maar hulp bij nodig hebt om nog beter te presteren op jouw werkgebied. Wij werken voor  de overheid, de publieke sector, de groot zakelijke markt, de gezondheidssector, de bancaire sector en met innovatieve startups.

Binnen het domein van app development zijn wij actief op de volgende gebieden

Ownership

Op het gebied van ownership hebben wij opdrachten voor:

Design

Op het gebied van design hebben wij opdrachten voor:

Development

Op het gebied van development hebben wij opdrachten voor:

Ik zoek werk

Unieke kans: Streaming voor ICT pro’s

Dit is een nieuwe en innovatieve dienst van teamseven. Wij bieden ICT-professionals de mogelijkheid om een eigen streamingkanaal te ontwikkelen. Hier mee kan je jezelf op een elegante manier profileren. Tegelijkertijd kan je hiermee een nieuwe bron van inkomsten aanboren!

Wij stellen de faciliteiten beschikbaar in onze studio in Amsterdam of Zoetermeer. Wij coachen je bij het opzetten van een streamingkanaal, bijvoorbeeld een kanaal om je kennis met gelijkgestemden te delen door het geven van interactieve trainings- en/of instructiesessies.

Een succesvol streamingkanaal is niet alleen heel erg leuk, het kan extra inkomsten opleveren, je reputatie als specialist op jouw vakgebied versterken en daarmee jouw toegevoegde waarde voor de markt aanmerkelijk vergroten!

Teamseven Community

Wij zijn meer dan alleen een intermediair en bieden een community platform voor onze  ICT-professionals. Dit doen wij door middel van training, kennissessies en het organiseren van evenementen door- en voor professionals uit het vakgebied.

Starwars
Neem nu contact op en ontdek de voordelen Contact opnemen

Deze bedrijven werken al met ons